Ретроспективний аналіз кореляції показників летальності від інфекції, спричиненої SARS-COV-2 та рівнем охоплення вакцинацією населення на прикладі Запорізької області у 2021 році - Федько, Кирило Олегович (My University, 2022)
Метою дослідження було виявлення кореляції між рівнями летальності від COVID-19 та ступенем охоплення щепленнями населення Запорізької області за звітний період 2021 року.
Keywords: тези доповідей