Електрокардіографія. Функціональні ЕКГ тести - Візір, Вадим Анатолійович; Приходько, Ігор Борисович; Деміденко, Олександр Вікторович; Буряк, Віктор Валерійович (Запорізький державний медичний університет, 2016)
Посібник розроблено для студентів медичних ВНЗ, що навчаються за спеціальностями «Лікувальна справа» та «Педіатрія» з метою допомоги у вивченні курсу функціональної діагностики. Частина 1 висвітлює базові питання електрокардіографії, найважливішого розділу функціональної діагностики в клініці внутрішніх хвороб.