Потенційні можливості використання чат-боту зі штучним інтелектом ChatGPT при викладанні клінічної дисципліни - Візір, Вадим Анатолійович; Деміденко, Олександр Вікторович; Садомов, Антон Сергійович; Приходько, Ігор Борисович (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Останнім часом чат-боту зі штучним інтелектом ChatGPT все частіше використовується викладачами та студентами для підготовки навчальних матеріалів та виконання завдань. Це зробило процес навчання більш доступним і індивідуалізованим.