Інтегральні клініко-нейровізуалізаційні предиктори несприятливих варіантів виходу гострого періоду спонтанного супратенторіального внутрішньомозкового крововиливу на тлі консервативної терапії - Кузнєцов, Антон Анатолійович (My University, 2021)
Якомога рання ідентифікація пацієнтів з підвищеними ризиками несприятливих варіантів виходу гострого періоду спонтанного супратенторіального внутрішньомозкового крововиливу (ССВМК) на тлі консервативної терапії є провідною детермінантою вибору оптимальної лікувальної тактики.