Дослідження фармакодинамічних ефектів кверцетину при уратному нефролітіазі, коморбідному з метаболічним синдромом - Білай, Іван Михайлович; Білай, С. І.; Білай, Андрій Іванович (Xарків : НФаУ, 2024)
Мета дослідження. З’ясувати вплив кверцетину на показники ліпідного обміну в пацієнтів з УН, коморбідним з МС.
Keywords: тези доповідей