Перспективи застосування технологій ШІ в освітньому процесі з підготовки фахівців в галузі знань "охорона здоров’я" - Маганова, Тамара Валеріївна; Ткаченко, Наталя Олександрівна (Тернопіль : ТНМУ "Укрмедкнига", 2023)
GPT (Generative Pre-trained Transformer) – це нова система штучного інтелекту, яка здатна генерувати текст на основі великої кількості даних. Дана технологія може бути використана в багатьох галузях, у тому числі – в освіті [1, 2].