Атеросклероз. Ішемічна хвороба серця. Модуль 2. Захворювання органів кровообігу - Візір, Вадим Анатолійович; Садомов, Антон Сергійович; Гончаров, Олександр Вікторович; Полякова, Ганна Володимирівна (Запорізький державний медичний університет, 2016)
Посібник призначений для студентів медичних ВНЗ з метою допомоги у вивченні внутрішньої медицини. Містить базові питання з клінічної діагностики та лікування захворювань, вивчення яких передбачено навчальною програмою з дисципліни «Внутрішня медицина» за спеціальностями «лікувальна справа» та «педіатрія».