ноземна мова за професійним спрямуванням: практикум для студентів ІІ-ІІІ курсів мед. фак-тів спец.: 221 "Стоматологія" - Трегуб, Світлана Євгенівна; Соляненко, Олена Леонідівна (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Практикум складений для студентів другого, третього курсів медичних факультетів з дисципліни «Іноземна мова за професійним спрямуванням», спеціальність: 221 «Стоматологія». Завдання містять спеціалізовані лексико- граматично-структурні питання для аудиторної та самостійної роботи. Практикум є однією з форм допомоги cтудентам в оволодінні учбовим матеріалом навчальних занять в рамках даного курсу.