Фізична терапія жінок молодого віку після мастектомії - Рудакова, А. Ю. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Мета дослідження: Вивчити досвід застосування сучасних засобів та методів фізичної терапії жінок після мастектомії.
Keywords: тези доповідей