Роль викладача в побудові морально-етичних і професійних якостей майбутніх медиків - Кандибей, Вероніка Костянтинівна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2025)
Викладач, вчитель – людина, яка є провідником у дивовижний світ знань. Бути вчителем, бути викладачем – це, справді, потужний дар і талант. Світ змінюється, а разом із ним змінюються наші можливості щодо навчання та опанування важливими професійними навичками.
Keywords: тези доповідей