Переваги та недоліки медичної реформи - Колєсніков, С. О.; Аніщенко, Михайло Анатолійович (Запорізький державний медичний університет, 2019)
Вступ. Українська медицина не зазнавала глобальних реформ з часів формування України як самостійної і суверенної держави. Медична реформа, котра розпочалась два з половиною роки назад з прийняттям Закону України «Про державні фінансові гарантії медичного обслуговування населення», ще знаходиться в процесі поступового впровадження в нашу систему охорони здоров’я. Мета дослідження: проаналізувати нормативно-правову базу медичної реформи, визначити її переваги та недоліки, окреслити шляхи удосконалення. Матеріал і методи. Нормативно-правова база України, структурно-функціональний, аналітичний, порівняльний.
Keywords: тези доповідей