Обґрунтування застосування неінвазивного метода лікування у дітей хронічних запальних інфільтратів у складних життєвих обставинах - Ясногор, Ольга Анатоліївна; Чертов, Сергій Олександрович; Гавриленко, Марина Аркадіївна; Болатаєв, Р. Г. (Tokyo : CPN Publishing Group, 2022)
Лікування методом клініко-дослідницького обґрунтування застосування дексаметазона і гіалуронату натрію, як альтернативи традиційному методу екстраорального розтину в амбулаторній практиці. Розробка i впровадження в практичну діяльність лікаря- стоматолога механізм, який знизить рівень запальних процесів слизової оболонки кортикальної кісткової тканини у боротьбі з хронічними запальними процесами щелепо-лицевої ділянки у дітей на амбулаторному прийомі.
Keywords: запальний хронічний інфільтрат; «холодовий» набряк; комбінований неінвазивний метод; дексаметазон; гіалуронат натрію