Фармацевтична ботаніка. Латинська термінологія : навч. посіб. - Корнієвський, Юрій Іванович; Корнієвська, Валентина Григорівна; Куліченко, Алла Костянтинівна; Панченко, Світлана Валеріївна (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Навчальний посібник має на меті розширити знання з латинської мови, ознайомити студентів фармацевтичних факультетів з матеріалом, відсутнім у підручниках, історією використання лікарських рослин, походженням латинських назв рослин. Крім того, праця містить інформацію про таксономічні категорії.