Перспективи ціноутворення на основі цінності фармацевтичного продукту - Маганова, Тамара Валеріївна; Ткаченко, Наталя Олександрівна (Х. : Вид-во НФаУ, 2023)
Формування нових підходів до ціноутворення на фармацевтичні препарати й інші медичні технології та розробки соціальних програм різного направлення в країнах як з високим, так і з низьким рівнем доходу є актуальним.
Keywords: тези доповідей