Особливості варіабельності серцевого ритму у жінок з метаболічною кардоміопатією - Радомська, Тетяна Юріївна (My University, 2018)
У роботі проаналізовано стан варіабельності серцевого ритму у жінок з метаболічною кардіоміопатією. Встановлено, що зниження показників загальної потужності регуляції серцевого ритму та більш виразний вегетативний дисбаланс спостерігаються у пацієнток з коморбідною патологією. In this study there was analyzed the heart rate variability in women with metabolic cardiomyopathy. It was established lower parameters of total cardiac rate and more significant vegetative imbalance in women with comorbid pathology.
Keywords: варіабельність серцевого ритму; метаболічна кардіоміопатія; heart rate variability; metabolic cardiomyopathy