Досвід застосування адгезивної пасти “Reso-Pac” у контексті лікування периімплантитів - Куропата, Ірина Вадимівна (My University, 2024)
Мета дослідження: оцінка ефективності застосування адгезивної пасти “Reso-Pac” у лікуванні периімплантитів, а також аналіз її захисної, гемостатичної дії, зокрема за рахунок наявності мірри в складі препарату.