Ефективність екстреної постконтактної антибіотикопрофілактики хвороби Лайма при укусах кліща - Білокобила, Світлана Олександрівна (My University, 2024)
Мета дослідження — провести аналіз використання постконтактної антибіотикопрофілактики хвороби Лайма у осіб, що постраждали від присмоктування кліщів.
Keywords: тези доповідей