Вікова характеристика обміну білків, жирів, вуглеводів - Золотонос, Д. А. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Мета дослідження: визначити характеристику анаболічних та катаболічних змін в організмі протягом життя людини, виявити вікові особливості обміну білків, жирів, вуглеводів, висвітлити вікові аспекти енергетичного обміну.
Keywords: тези доповідей