Тема 7: Методи дослідження органів кровотворення. Розпитування та загальний огляд хворих з патологією системи крові. Клінічний аналіз крові. Аналіз коагулограми - Михайловська, Наталія Сергіївна; Шершньова, Оксана Володимирівна; Грицай, Ганна Володимирівна; Кулинич, Таміла Олегівна; Лісова, Оксана Олександрівна; Стецюк, Ірина Олегівна (Запорізький державний медичний університет, 2020)
Методичні рекомендації складені відповідно до робочої програми з дисципліни «Пропедевтика внутрішньої медицини» для студентів-стоматологів. Методичні рекомендації мають на меті допомогти студентам підготуватися до практичних занять та краще засвоїти матеріал. Можуть бути використані у навчальному процесі студентів-стоматологів при вивченні дисципліни «Пропедевтика внутрішньої медицини»