Променеве дослідження органів статевої і ендокринної систем : навч. посіб. для студ. спец.«Медицина», «Педіатрія», «Стоматологія» - Туманська, Наталя Валеріївна; Мягков, Станіслав Олександрович; Нордіо, Олена Геннадіївна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
У навчальному посібнику представлені основні променеві методи, за допомогою яких здійснюється візуалізація органів статевої та ендокринної систем, діагностика їх захворювань, показання до застосування цих методів дослідження, променеві ознаки захворювань органів статевої і ендокринної систем. В кінці посібника пропонуються тестові та контрольні питання. Цей навчальний посібник призначений для студентів медичних ЗВО.