Особенности сочетанного течения туберкулеза легких и сахарного диабета - Шальмин, А. С.; Разнатовская, Е. Н.; Бобровничая-Двизова, Ю. М.; Двизов, А. В.; Маляр, Н. В.; Федченко, Т. С.; Шальмін, Олександр Самуілович; Разнатовська, Олена Миколаївна; Бобровнича-Двізова, Ю. М.; Двізов, О. В.; Shalmin, A. S.; Raznatovskaya, E. N.; et al. (Запорізький державний медичний університет, 2012)
Изучены особенности течения, клинических проявлений, диагностики и лечения сочетания туберкулеза легких и сахарного диабета. Вивчено особливості перебігу, клінічних проявів, діагностики і лікування поєднання туберкульоз улегень і цукрового діабету. The aim of the study was to investigate the features of the course, clinical manifestations, diagnosis and treatment of the combination of pulmonary tuberculosis and diabetes mellitus.
Особенности сочетанного течения туберкулеза легких и сахарного диабета
Features of the combined ﬂow of pulmonary tuberculosis and diabetes mellitus
Keywords: туберкулез легких; сахарный диабет; туберкульоз легень; цукровий діабет; pulmonary tuberculosis; diabetes mellitus