Особливості перебігу гострого коронарного синдрому з елевацією сегмента ST у пацієнтів зі збільшеним значенням індексу маси тіла - Коваленко, Владислав Андрійович (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Мета дослідження: визначити характерні риси перебігу ГКС з елевацією сегмента ST у хворих із надлишковою масою тіла та ожирінням на основі дослідження клініко-гемодинамічних та біохімічних змін.
Keywords: тези доповідей