Розробка технології м’якого космецевтичного засобу для догляду за проблемною шкірою - Рашковська, В. В. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Мета дослідження – опрацювання технології м’якого космецевтичного засобу для догляду за проблемною шкірою.
Keywords: тези доповідей