Тромбоцитопенія, причини виникнення, механізм порушення ланок гемостазу - Атаходжаєва, В. М. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Мета дослідження: вивчити причини тромбоцитопенії та виявити механізми порушення ланок гемостазу при цьому стані. Це дозволить краще розуміти механізми розвитку ускладнень та покращити підходи до діагностики та лікування тромбоцитопенії.
Keywords: тези доповідей