Роль самостійної роботи студентів в освітньому процесі у вищих медичних навчальних закладах - Кірсанова, Олена Валентинівна (Житомир, 2016)
У статті наводиться досвід організації та удосконалення самостійної роботи студентів у Запорізькому державному медичному університеті в умовах кредитно-модульної системи навчання.
Keywords: тези