Зуби-рудименти сучасної людини - Бондар, А. Ю. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2025)
Метою роботи є вивчення проявів рудиментарності зубів у людини, виявлення загальних еволюційних тенденцій, а також аналіз можливих змін у будові ротової порожнини в найближчому майбутньому.
Keywords: тези доповідей