Щодо стандартизації броміду 1-β-фенілетил-4-аміно-1,2,4-триазолію методом спектрофотометрії - Парнюк, Наталя Вікторівна (Запорізький державний медичний університет, 2015)
Першочерговою задачею фармацевтичної і медичної науки є створення та удосконалення нових високоефективних і безпечних лікарських засобів, застосування яких приводило б до зменшення ускладнень, а також до покращення якості та подовження життя людини. Вищезазначене спонукало до створення принципово нового антиангінального та антигіпертензивного препарату оригінальної структури, який матиме мінімум побічних ефектів.
Keywords: тези