Лабораторна діагностика найбільш розповсюджених захворювань систем організму : практикум для сам. аудиторної та позааудиторної підготовки до практ. занять студ. ІV курсу мед. ф-ту спец. «Лабораторна діагностика» - Павлов, Сергій Васильович; Бухтіярова, Ніна Вікторівна; Біленький, Сергій Андрійович; Баранова, Людмила Володимирівна; Левченко, Катерина Віталіївна; Бурлака, Кристина Анатоліївна; Нікітченко, Юлія Вікторівна; Робота, Дмитро Вадимович; Марічева, Олена Олександрівна (Запорізький державний медичний університет, 2022)
Практикум складено відповідно до навчального плану Міністерства охорони здоров'я України для студентів медичних факультетів медичних закладів вищої освіти спеціальності «Лабораторна діагностика». У практикумі представлений матеріал у відповідність з сучасним уявленням про лабораторну службу. Успішне складання тестового ліцензійного екзамену Крок Б – є не відємною частиною навчання лікаря-лаборанта. Практикум призначено для студентів медичного факультету, спеціальності «Лабораторна діагностика».