Філософські погляди Парацельса - Біловоденко, В. Ю. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Метою дослідження є узагальнення філософських поглядів Парацельса про взаємозв’язок природи та людського організму.
Keywords: тези доповідей