Прогнозування розвитку функціональних гастроінтестинальних розладів у дітей раннього віку після гострої інфекційної діареї - Білих, Варвара Михайлівна (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Мета дослідження: встановити прогностичне значення рівнів коротколанцюгових жирних кислот (КЛЖК) та молочної кислоти (МК) під час гострої інфекційної діареї як маркерів раннішнього прогнозування розвитку функціональної діареї у дітей молодшої вікової групи.
Keywords: тези доповідей