Прогноз госпітального етапу гострого коронарного синдрому з елевацією сегмента ST у хворих старшого віку - Бондаренко, Олексій Павлович; Бондаренко, О. О. (My University, 2019)
Мета – визначити предиктори прогнозу госпітального етапу гострого коронарного синдрому з елевацією сегмента ST у літніх хворих.
Keywords: матеріали конференцій; тези доповідей