Алгоритм діяльності сімейного лікаря при основних захворюваннях сечовидільної системи - Михайловська, Наталія Сергіївна; Лісова, Оксана Олександрівна; Міняйленко, Любов Євгеніївна (Запорізький державний медичний університет, 2018)
У навчально-методичному посібнику наведено алгоритми діяльності сімейного лікаря при основних захворюваннях сечовидільної системи. Навчально-методичний посібник до практичних занять та самостійної роботи студентів складений відповідно до програми навчальної дисципліни «Загальна практика – сімейна медицина», напряму 1201 «Медицина», спеціальність 7.12010001 «Лікувальна справа», 7.12010002 «Педіатрія». Видання має на меті сприяти кращому засвоєнню теоретичних знань студентами VI курсу 1,2 медичного факультетів під час підготовки до практичних занять з відповідних тем.