Досвід використання цифрової платформи “Body interact” при написанні учбової історії хвороби у студентів-медиків іноземного факультету в умовах дистанційного навчання - Ярцева, Марія Олександрівна; Ярцева, Дар'я Олександрівна (My University, 2023)
Метою нашої роботи було встановити ефективність цифрової платформи “Body interact” (віртуальний пацієнт) у написанні учбової історії хвороби та рівень задоволеності студентів навичками, які вони отримали при роботі з платформою.
Keywords: тези доповідей