Закладка, розвиток, прорізування зубів - Сирцов, Вадим Кирилович; Сулаєва, Оксана Миколаївна; Зідрашко, Галина Анатоліївна; Алієва, Олена Геннадіївна; Потоцька, Олена Іванівна; Макєєва, Людмила Валеріївна; Федосєєва, Ольга Віталіївна; Сидорова, Ірина Володимирівна; Таврог, Маріанна Львівна (Запорізький державний медичний університет, 2015)
Посібник включає теоретичні положення по розділу «Гістогенез та прорізування зубів» курсу спеціальної гістології та ембріології. У посібнику надані тестові завдання, які допоможуть студентам в підготовці до практичних та залікового занять, а також до ліцензійного іспиту «Крок-1». Навчальний посібник розрахований на студентів вищих навчальних закладів України, які навчаються за фахом «Стоматологія»
Keywords: гістогенез; прорізування зубів; гістологія; ембріологія; студенти