Результати хірургічного лікування первинного гіперальдостеронізму - Зубрик, Ірина Віталіївна; Никоненко, Андрій Олександрович; Подлужний, О. О.; Русанов, Ігор Володимирович; Матерухін, Аркадій Миколайович; Макаренков, А. Л. (My University, 2018)
Мета роботи: проаналізувати результати хірургічного лікування хворих на ПГА.
Keywords: тези доповідей