Фізична терапія при травматичних ушкодженнях верхньої кінцівки - Перегінець, М. М. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2025)
Мета дослідження. Дослідити особливості застосування засобів фізичної терапії у реабілітації пацієнтів з пошкодженням верхньої кінцівки.
Keywords: тези доповідей