Аналіз достовірності різних методів визначення сечової кислоти в крові людини - Михальченко, Євген Костянтинович; Гейко, В. О. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Мета дослідження. Провести порівняльний аналіз достовірності різних методів визначення сечової кислоти в крові людини.
Keywords: тези доповідей