Антикорупційна діяльність в приватних закладах охорони здоров’я як законодавчо передбачена необхідність - Аніщенко, Михайло Анатолійович (Запорізький державний медичний університет, 2019)
У носіїв буденної, а досить часто і професійної правосвідомості юристів-практиків, побутує думку, що у приватних закладах, в тому числі приватних закладах охорони здоров’я, не повинна здійснюватися антикорупційна діяльність, адже їх посадові особи не є суб’єктами, на яких поширюються вимоги Закону України «Про запобігання корупції» і вони не є суб’єктами корупційних та пов’язаних з корупцією правопорушення.
Keywords: тези