Стандарти лабораторних досліджень, які базуються на доказовій медицині : практикум для сам. аудиторної та позааудиторної підготовки до практ. занять і ліцензійного іспиту «Крок-М» студ. І курсу II мед. ф-ту спец. 224 «Технології діагностики та лікування» - Павлов, Сергій Васильович; Біленький, Сергій Андрійович; Бухтіярова, Ніна Вікторівна;; Баранова, Людмила Володимирівна; Левченко, Катерина Віталіївна; Бурлака, Кристина Анатоліївна; Нікітченко, Юлія Вікторівна; Марічева, Олена Олександрівна; Робота, Дмитро Вадимович (Запорізький державний медичний університет, 2022)
Запропонований практикум є джерелом необхідного навчального матеріалу для вивчення дисципліни «Доказова медицина. Алгоритми та стандарти лабораторної діагностики» студентами першого курсу магістратури ІІ медичного факультету спеціальності «Технології медичної діагностики та лікування». Практикум містить тематичний план практичних занять з модулю 1. Для кожного заняття вказана, мета заняття, перелік теоретичних питань для підготовки. Зміст і об’єм практикуму відповідає кількості годин, які відведені на вивчення модулю 1 (3 кредити/90 годин), змісту відповідних розділів робочої програми для студентів 1 курсу медичного факультету спеціальності «Технології медичної діагностики та лікування» в умовах кредитно-модульної системи навчання. Практикум містить всю необхідну інформація щодо індивідульної самостійної роботи студентів, а також питання для підготовки до складання підсумкового модульного контролю з модулю 1. Все вище зазначене допоможе студентам при підготовці до практичних занять, модульного контролю та здачі ліцензійного іспиту «КРОК-2».