Основи внутрішньої медицини: захворювання органів дихання, кровообігу, хвороби кровотворення, травлення, сечовиділення, ендокринної системи, сполучної тканини та професійні захворювання - Михайловська, Наталія Сергіївна; Лісова, Оксана Олександрівна (Запорізький державний медичний університет, 2015)
Збірка тестових завдань та ситуаційних задач для підсумкового контролю знань студентів складена згідно з вимогами програми навчальної дисципліни «Внутрішня медицина», спеціальності 6.120102 «Лабораторна діагностика». Видання має на меті сприяти кращому засвоєнню теоретичних знань студентами IIІ курсу ІI медичного факультету, спеціальність «Лабораторна діагностика» під час підготовки до підсумкового модульного контролю.