Фармацевтична технологія : практикум для провізорів-інтернів спец. «Загальна фармація» - Смойловська, Галина Павлівна; Малюгіна, Олена Олександрівна; Фуклева, Лариса Анатоліївна; Хортецька, Тая Володимирівна; Андрєєва, Г. Т.; Мазулін, Олександр Владиленович (Запорізький державний медичний університет, 2019)
Практикум «Фармацевтична технологія» для повізорів-інтернів спеціальності «Загальна фармація» складений відповідно до плану та програми підготовки провізорів-інтернів спеціальності «Загальна фармація» галузі знань 226 «Фармація, промислова фармація» у Запорізькому державному медичному університеті, робочим навчальним планом та робочою програмою «Фармацевтична технологія». Практикум розраховано на роботу провізора-інтерна під час проведення практичних занять та містить завдання, що включають кросворди, навчальні таблиці та інші типи завдань, які допомагають засвоїти теоретичний матеріал заняття, та список рекомендованої літератури.