Оцінка якості засвоєння студентами 5 курсу медичного факультету матеріалу для самостійної підготовки на кафедрі госпітальної педіатрії - Леженко, Геннадій Олександрович; Резніченко, Юрій Григорович; Пашкова, Олена Єгорівна; Гиря, Олена Максимівна; Лебединець, Олександра Миколаївна; Каменщик, Андрій Володимирович; Сидорова, Ірина Володимирівна; Врублевська, Світлана Володимирівна; Гладун, Катерина Валеріївна; Окінська, Ольга Іванівна (К.: КІМ, 2016)
Використання тестової методики при проведенні підсумкового модульного контролю дозволяє об'єктивно оцінити якість засвєння матеріалу. Якість засвоєння матеріалу для самостійної підготовки виявляється більш низькою в порівнянні з засвоєнням лекційного та аудиторного матеріалу.
Keywords: госпітальна педіатрія; самостійна робота студентів; якість підготовки