Розробка і валідація спектрофотометричнх методик кількісного визначення цукрознижувальних речовин в лікарських препаратах за реакцією з хінонами - Лелека, Лідія Геннадіївна; Васюк, Світлана Олександрівна; Дочинець, Дмитро Іванович (Х. : НФаУ, 2023)
Мета роботи. Розробка і валідація експресної методики кількісного визначення цукрознижувальних речовин в лікарських препаратах з використанням хінонів як реагентів методом спектрофотометрії.