Аналіз розвитку системи дистанційної освіти вищого навчального закладу з позицій програмно-цільового управління - Строгонова, Тетяна Василівна (My University, 2009)
It was demonstrated that the present ap-proach of the management of distance learning systems in higher education is inefficient and some procedures of Performance Based Budgeting's approach was observed. In the article a conceptual model of distance education purposeful system was developed. У статті проаналізовано сучасний стан розвитку дистанційної освіти в Україні; запропоновано концептуальну модель управління розвитком систем дистанційного навчання у вищих навчальних закладах; сформовано процедуру здійснення управління розвитком системи дистанційної освіти у вищих навчальних закладах з позицій програмно-цільового підходу.
Keywords: програмно-цільове управління; вищий навчальний заклад; система дистанційної освіти; цілеспрямована система, що прагне до ідеалу; ефективність розвитку; процедура управління розвитком