Особливості педагогічного супроводу розвитку англомовної компетентності майбутніх лікарів - Жаворонкова, Вікторія Василівна; Жаворонкова, В. В.; Zhavoronkova, V. V. (Одесса: КУПРИЕНКО СВ, 2017)
Анотація. У статті розглянуто педагогічний супровід як складову розвитку англомовної компетентності студентів медичних навчальних закладів. Проаналізовано особливості розроблення педагогічного супроводу розвитку англомовної компетентності майбутніх лікарів як інтеграції трьох рівнів навчально-пізнавальної діяльності. Аннотация. В статье рассмотрено педагогическое сопровождение как составляющая развития англоязычной компетентности студентов медицинских учебных заведений. Проанализированы особенности разработки педагогического сопровождения развития англоязычной компетентности будущих врачей как интеграции трех уровней учебно-познавательной деятельности: внутрипредметного, междисциплинарного, технологического. Abstract. The article deals with the pedagogical support as a part of the development of medical students` English language competence .The features of the pedagogical support development of future doctor’s English language competence as the integration of three learning activity levels have been analyzed in the article.
The features of pedagogical support development of future doctors` english language competence
Keywords: англомовна компетентність; вища освіта; модуль; навчання; педагогічний супровід; студенти; англоязычная компетентность; высшее образование; педагогическое сопровождение; студенты; English language competence; higher education; module; pedagogical support