Порівняльний аналіз систем підготовки фармацевтичних кадрів деяких країн - Зарічна, Тамара Пантелеймонівна; Самко, Анатолій Васильович; Юрчишина, Л. О. (Х. : НФаУ, 2015)
Проведено порівняльний аналіз систем підготовки фармацевтичних кадрів в деяких країнах Західної Європи. Актуальність. В сучасному світі вища освіта вважається фундаментом розвитку людини і прогресу суспільства, підтримує формування інтелектуального, духовного та виробничого потенціалу суспільства. Питання престижності фармацевтичної освіти і місце фармації в суспільстві на даному етапі розвитку людства, стоїть дуже гостро.