Використання онлайн-курсів як елементу навчального процесу в післядипломній освіті - Білай, Іван Михайлович; Красько, Микола Петрович; Білай, Андрій Іванович; Демченко, Валерій Олегович; Остапенко, А. О.; Дарій, Володимир Іванович; Белай, И. М.; Красько, Н. П.; Белай, А. И.; Демченко, В. О.; Остапенко, А. А.; Дарий, В. И.; et al. (Київ: Меганом, 2017)
Сьогодення вимагає постійне удосконалення та реформування освітнього процесу та інструментів її реалізації. Ми вважаємо, що використання онлайн-курсів є важливим елементом для організації самостійного навчання на етапі післядипломної освіти. В статті наведені дані щодо організації навчального процесу з клінічної фармації за допомогою дистанційних технологій на факультеті післядипломної освіти. Современные реалии требует постоянного совершенствования и реформирования образовательного процесса и инструментов его реализации. Мы считаем, что использование онлайн-курсов является важным элементом для организации самостоятельного обучения на этапе последипломного образования. В статье приведены данные по организации учебного процесса по клинической фармации с помощью дистанционных технологий на факультете последипломного образования. Nowadays demands continuous improvement and reform of the educational process and tools to implement it. We believe that the use of online courses is an important element for the organization of independent learning during postgraduate education. The article presents data on the educational process of clinical pharmacy with distance learning at the Faculty of Postgraduate Education.
Использование онлайн-курсов как элемента учебного процесса специального образования
Using online courses as a part of the educational process in Postgraduate Education
Keywords: післядипломна освіта; онлайн-курси; викладання клінічної фармації; последипломное образование; онлайн-курсы; преподавание клинической фармации; continuing education; online courses; clinical pharmacy training