Маркетингові дослідження споживання гіполіпідемічних препаратів на прикладі Запорізького регіону - Райкова, Тетяна Семенівна; Масюта, Ю. А.; Пругло, Євген Сергійович; Кутова, Д. В. (Х. : НФаУ, 2013)
В ході дослідження було проведено анкетування 30 кінцевих споживачів – відвідувачів аптек міста Запоріжжя, які звернулися за препаратами, що знижують рівень холестерину в крові.