Анатомія людини. Практичні навички : навч.-метод. посіб. для підготовки до підсумкового контролю з дисципліни студ. І-ІІ курсів спец. 224 «Технології медичної діагностики та лікування» - Світлицький, Андрій Олександрович; Матвєйшина, Тетяна Миколаївна; Щербаков, Максим Степанович; Чернявський, Артур Валерійович (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2024)
Практикум для підготовки до підсумкового контролю з дисципліни «Анатомія людини» студентів І-ІІ курсів за спеціальністю 224 «Технології медичної діагностики та лікування». Містить перелік термінів по розділам анатомії людини, які студенти мають знати українською мовою, а також вміти назвати терміни латиною. Також наведено список вмінь студента, якій він повинен опанувати до складання підсумкового контролю.