Нормативно-правове закріплення надання згоди на медичне втручання щодо неповнолітньої особи - Стефанюк, В. О. (Запорізький державний медичний університет, 2022)
Мета: З'ясувати особливості та проблеми з якого віку особа має право сама надавати згоду на проведення медичного втручання.
Keywords: тези доповідей